dimarts, 29 de maig del 2012

Festa Major 2012

Aquest cap de setmana va ser intensiu al nostre esplai, dissabte vam empolainar el nostre teatre i vam premiar els nostres concursos. Sí, hem recuperat els concursos d'antuvi i el més gaudit de tots va ser el dels postres. Unes idees innovadores que representaven les arts en un menjar.


Aquí tenim els nostre illencs fent el pregó, perquè a poc a poc, cada vegada en som més.




I diumenge una excursió amb els pares no molt lluny de Barcelona, encara podem trobar llocs "naturals" i no massa contaminats. Uns quants jocs per escalfar motors, un picnic per compartir i el partit oficial que no oblidem mai.


Com hem  dit al principi, un cap de setmana complet. I com sempre, esperem que el gaudíssiu tant com nosaltres (més no és possible).





Atenció!
Sabem que molts de vosaltres heu demanat de veure les fotografies del cap de setmana. Però les normatives en referència al dret d'imatge i la difusió que pot fer-ne un esplai tot just acaba de canviar. Per això els monitors hem d'investigar la manera més segura per poder-vos mostrar les fotografies. Tant bon punt sapiguem com gestionar-ho, us farem  saber com podeu visualitzar-les.
Gràcies per la paciència!


Aquest dissabte 2 de juny també és una mica especial, ja que celebrem la Festa de la Primavera del Barri de Sant Just.

  • 10.00h - Xocolatada i jocs a la plaça de St. Just. Pels més grans, hi ha un espai musical molt interessant!
  • 14.00h - Dinar de germanor (us heu de portar el dinar).
  • Per la tarda tenim esplai normal, però els pares podeu participar en un Quinto (bingo popular) que es farà a la mateixa plaça.
Podeu veure i descarregar-vos la carta informativa clicant aquí!

Ànims!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada