dijous, 14 de març del 2013

Activitats de la Festa Major de Sant Josep Oriol

El dissabte 16 de març, com bé sabreu hi ha una representació de la vida de Josep Oriol (a les 21h): el conegut Retaule de Sant Josep Oriol. Els infants de l'Esplai i Catequesi hi participaran. Si voleu assegurar-vos un bon lloc per poder veure'ls més val que hi aneu amb temps!

El cap de setmana del 23 i 24 de març es celebra la Festa Major de Sant Josep Oriol. Per aquelles dates l'Esplai ja està de vacances, així que no hi haurà esplai. No obstant, us convidem a totes i a tots a participar dels tallers i jocs que tindran lloc el dissabte 23, a partir de les 17h, a la plaça Sant Josep Oriol. Aquí teniu l'horari de les activitats que organitzem juntament amb els Amics dels Gegants del Pi, la Ludoteca de la Placeta del Pi i el Centre Cívic Patí Llimona. 

 A més, aquest any animem a tothom a participar en l'activitat "PETIT DIBUIXANT" que consisteix en dibuixar els gegants i bèsties del Pi. Els dibuixos s'exposaran a la placeta on farem els tallers i jocs durant tota la tarda del dissabte 23. 


Esperem veure-us-hi a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada