diumenge, 17 d’abril del 2016

SETMANA MOGUDETA!

HOLA FAMÍLIES,
ens espera una setmana molt atrafegada!

L'acció comença Dimecres 20 a les 20h a l'Esplai! Us esperem a totes i tots per fer neteja del teatre (que ja és hora que estigui en condicions!).
El Divendres 22, a partir de les 17h esteu convidadíssims a col·laborar en la preparació de la celebració de Sant Jordi a l'Esplai! Prepararem les roses, les llaminadures i algunes coses més, així que us necessitem amb energia! No oblideu que aquella mateixa tarda començaran les INSCRIPCIONS a les Colònies 2016. Trobareu tota la informació respecte aquestes, com sempre, al Bloc de les Colònies.
Finalment (però no menys important) el Dissabte 23 celebrarem la diada de Sant Jordi! A les 7h del matí obrirem la paradeta per vendre tot el que haurem preparat junts el dia anterior, així que durant tot el dia podreu passar a ajudar-nos amb la venda! És per aquest motiu que Dissabte 23 farem esplai de 17h a 19h (canvi d'horari!). A més, serà el darrer dia per fer les INSCRIPCIONS a les Colònies 2016, pel que fa la primera ronda d'inscripcions.

RECORDEU ANIMAR ELS VOSTRES AMICS I FAMILIARS A VENIR A VISITAR-NOS! Tots els beneficis que guanyem seran per les Colònies 2016! Aquest any podrem utilitzar el hashtag #SantJorpi2016 tant a Twitter com a Instagram i Facebook, esperem que sigui una diada memorable!

 Moltes gràcies i fins aviat!

L'Equip de Monitores i Monitors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada